Kategorier
Städtips

När är det värt att anlita en städfirma?

Du kan få hjälp med städning och rengöring av det mesta. Men när är det egentligen värt det och när kan man göra det själv? Vi går igenom några av de gånger då det definitivt är värt att ringa städfirman!

Flyttstädning

Flyttstädning är ofta mycket omfattande och kräver att man städar på ställen som man som vanlig lekman inte ens kan förstå är smutsiga. En professionell städfirma gör det här arbetet mycket snabbare och bättre än vad du och den stackars vän eller familjemedlem som du bett hjälpa dig någonsin kan. Kom ihåg att lägenheten måste vara helt tömd och tom innan de kommer. Står det kvar glas på en hylla i köket så kommer de inte torka av den.

Trappstädning

Kanske bor du i en bostadsrätt där ni turas om att städa eran trappuppgång med varierande resultat. Den här typen av uppgörelser är inte alltid så bra. Ofta resulterar det i att några grannar gör mer än andra, detta kan i sin tur leda till osämja och minskad trivsel. Undvik grannfejder och anlita en städfirma som utför trappstädning i Göteborg så blir det bra städat och alla kan fortsätta att vara vänner.

Garagestädning

Det finns ställen man inte tänker på behöver städas. Garage och parkeringsplatser är den typen av utrymmen. Bilar och andra fordon drar med sig grus och damm vilket gör parkeringsplatsen smutsig. Tar man inte hand om garage kan det snabbt bli ett tillhåll för oönskade gäster. Äger eller sköter du om en fastighet med parkeringsplats eller garage bör du se till att den blir städad kontinuerligt.

Rengöring av tak

Alla tak behöver ses över och rengöras ibland. Detta är absolut inget som en person utan rätt kunskap, säkerhetsutrustning och verktyg skall göra. Att göra rent tak är kanske inget som den vanliga städfirman kan. Dock finns det företag som erbjuder den här typen av tjänster. Känner du på dig att det kanske är dags så kan du anlita en tak inspektör och sedan boka in en professionellt utförd rengöring av ert tak. Mer om trappstädning kan du läsa här: trappstädninggöteborg.nu