Om oss

Städning är något som berör oss alla. Vi måste städa i våra hem, vi vill ha städat på våra arbetsplatser, vi vill ha rena allmänna utrymmen och vi kräver att offentliga lokaler- och miljöer är rena och fräscha.

Städning är något som förhindrar sjukdomar från att spridas, det ger oss positiva känslor, det skapar större trivsamhet och det är något som gör oss betydligt mer produktiva. Trots detta så är städning så förknippat med negativa känslor. Det är jobbigt, det är tråkigt, det tar tid och så vidare. Allt detta vill vi ändra på!

Vi vill ge tips och råd om allt som har med städning att göra. Hur kan du göra städningen lite enklare och roligare? Vilka husmorsknep kan vara användbara även i dagens samhälle? Hur kan man förenkla genom att skapa sunda rutiner – och hur kan man få alla i en familj att dra åt samma håll?

Vi ska även titta närmare på Rut-avdraget och visa hur professionell städning kan bidra till att förenkla i ditt liv och göra så att du får mer tid över till annat. Exempelvis hemstädning kan göra vardagen avsevärt mycket enklare. Men, det gäller också att välja rätt partner. Tyvärr är långt ifrån alla städföretag lika pålitliga och professionella som de ger intrycket av att vara. Vi ska ge dig värdefulla tips kring hur du ska tänka om du står inför att välja en städfirma för ditt hem – eller för företagets kontor.

Kort sagt: vi ska skapa en sida för allt som rör städning och vi kommer inte att sopa någonting under mattan. Hoppas du ska trivas. Välkommen!