Kategorier
Städtips

Disken tar över hemmet

Småbarnslivet är verkligen en så galen tid som alla säger. Trots att man är hemma hela tiden hinner man inte med något annat än barnen. Ibland känner man sig som en ren matmaskin för lillen.

Det är mer eller mindre omöjligt att lyckas sköta städningen med en liten som tvunget ska vara på en hela tiden. Kroppen är redan trött efter att ha burit honom i magen i nio månader. Fyra dagar sedan städaren var här sist, och det ser redan ut som kaos. Disken hålls inte bara i vasken längre, det känns som om den är överallt. Grus och annat gör det obehagligt att gå på golvet. Fullständigt kaos råder i hemmet just nu. Med lite tur kan kanske lillen sova lite i soffan sedan, och på fem minuter hinner man få undan lite.

Så ofta du behöver det

Med småbarn i hemmet räcker det inte med storstädning en gång i månaden. För att kunna leva här behövs det minst en gång i veckan. Städfirma är alternativet att kontakta, de ska ha olika abonnemang man kan skriva upp sig på. I denna familjen behövs de här en gång i veckan. Vid extremfall kanske man får ringa in dem extra. Det är praktiskt att de anpassar sig efter oss så vi hinner få ut barnen i tid. En promenad om det är fint väder, som tur är gillar barnen att sova i sin vagn medan man går. En lugn och rofylld promenad. Det bästa av allt – vi kommer sedan hem till ett nystädat hem. Läs mer om städning på denna hemsida: städfirmalinköping.nu