Kategorier
Flyttstäd

Anlita flyttstädning i Örebro så att du kan ägna dig helt åt flytten

Ska du flytta men vill inte lägga kraft på slutstädning? Om du tar hjälp med flyttstädning i Örebro så kan du lägga all din tid och energi på själva flytten.

Finns det en sak som känns som ett nödvändigt ont mer än något annat så är det väl flyttstädning. När du äntligen packat, flyttat och bara vill komma på plats i ditt nya hem, så måste du grovrengöra hela hemmet du precis ska lämna. Inte nog med att det tar tid. Du är redan helt slut av själva flyttandet.

Dessutom ska jobbet genomföras riktigt grundligt och noggrant. Bakom badkar, under spisen, ovanpå alla lister och bort med alla spindelnät i taket. Här finns regler att följa och protokoll att fylla i om du flyttar från en hyreslägenhet.

Med flyttstädning i Örebro gör någon annan jobbet åt dig

Men misströsta inte. Du kan naturligtvis anlita flyttstädning i Örebro som gör jobbet åt dig. De är erfarna, har rätt utrustning och vana att göra jobbet snabbt och effektivt. Så medan du kommer på plats och packar upp i din nya bostad kan någon annan städa din gamla.

Flyttar du från en hyreslägenhet kommer hyresvärden kontrollera att arbetet utförts tillräckligt noggrant. I annat fall är det den som ska flytta in som ska godkänna städningen. Mäklarsamfundet har riktlinjer för flyttstädning som kan användas för att hitta en gemensam överenskommelse om hur städningen ska ske.

Kostnaden för flyttstädning kan variera

Det medför givetvis en extra kostnad att anlita flyttstädning. Men du har rätt till rutavdrag som kan täcka upp till halva kostnaden för arbetet. Det är ändå viktigt att jämföra olika företag för att få en uppfattning om hur mycket det kommer att kosta dig.

De flesta företag som utför flyttstädning i Örebro tar betalt per kvadratmeter. Det enklaste sättet att ta reda på hur mycket arbetet kostar är att kontakta företagen och be om en prisuppgift.

För mer information och tips om flyttstädning i Örebro besök: flyttstädningorebro.se